2014 ЦНЦ машине алатке за индустрију

Под у 2014-2018 Кина ЦНЦ тржиште Индустрија алата предвиђања анализе у стратешком планирању и инвестиција аналитички извештај, у последњих година, корист од националног Ревитализација опрему прерађивачке индустрије окружење и снажном тржишном тражи, домаће алата индустрије технологија развоја, инвестиција ентузијазам. "Дванаест и пет" план ће ревитализујемо опрему прерађивачке индустрије као главни садржај оптимизације и надоградњу индустријске структуре, алатних машина за нумеричку контролу постали су у центру пажње да би обновио опрему прерађивачке индустрије. Затим ће се фокусирамо на развој велике брзине метала ЦНЦ резање машине, прецизности, компликује; Двоструки слој метала ЦНЦ резање алатних машина ЦНЦ маљинске алата ЦНЦ формирање опреме и повезане компоненте НЦ алатних машина и тако даље.

Институт за потенцијални индустрије ЦНЦ машинска алатка за индустрију истраживачка група, рекао је Кина је премашила Немачке постати највеће тржиште алата на свету, ЦНЦ машинама алаткама постао мејнстрим пружалац алатних машина, ЦНЦ машине алатке за тржиште је огромно у будућности. Грубо процењује да 2015, индустрија алата ЦНЦ у Кини ће, како се очекује, премашити 240 милијарди јуана у укупна Актива, приход од продаје од 180 милијарди јуана, профит износио је 12 милијарди јуана, просечан годишњи раст одсто више од 10%.

Док је Кина НЦ машина технологије такође ће добити веће надоградње, да "Дванаест и пет" касни, врхунски НЦ машина, а посебно на основу производна опрема ће постигла независних иновација капацитет знатно побољшати, господару великог броја је независна интелектуална својина од језгра технологија, генерале технологија у међународним напредне строју, воља, домаћина, и НЦ систем и функција делове "блип примања и луксузним алијенација, Кина ће развој напоље на је међународна напредном нивоу кључне опреме , велике државе велике брзине и прецизности хоризонталне обраде центар, и ЦНЦ стругови и други тржишни удео увоза волумен ће значајно побољшали.