35 умре током ломите тржишних шанси

"У Кини алата пословне" преглед: Кина калуп развоја, први корак за почетак са технологијом, успоставља интелектуалне звучни систем. Поново након примене постепено акумулирање индустријске технологије, схватио сопствену производњу хемијске индустрије и побољшање индустријске конкурентности. Током 35 у целини, Кина ће бити изазова и могућности окружења на тржишту.

Развој и производња квалитетне опреме, без подршке индустрији. У овом тренутку, РОЦ је калуп производњу и примјену енергије, али у пензији у кретања у деценије од индустријске снаге локалне калуп са међународним напредном нивоу тамо је велика рупа, велики број врхунских производа може само да се ослонимо на увоз упознати домаће потражње за индустријски. Национални калуп индустрији, је без сумње развој рат.

У брз развој индустријских друштава, локални умри индустрије ће Уздигни се кроз каква средства? Јачање права интелектуалне својине побољшати техничке резерве

Независно истраживање и развој је главни начин предузећа добијен независна интелектуалне својине, истраживање и развој главне возити силу за ливење калуп индустрије, независно истраживање и развој капацитета у Кини калуп индустрије је и даље слаба, у овом тренутку калуп кастинг примарни развојни циљеви наставља да се развија. Због тога, само за технички разведена од кинеског калуп индустрија се ослањају на фундаментално раздвојити.

У Кини калуп индустрији треба да повећа улагање у научна истраживања, активно негујете истраживања таленат, развијен је низ технологију израде калуп са независна интелектуална својина; за дом и могла кроз уско грло, да активно уведе и апсорбује.

У међувремену, поред непрекидно унапређивање свести о заштити интелектуалне својине, органима управе треба да учини више да подстакне подршку мерама за домаће ентерприсе развија производња квалитетне опреме за креирање добро окружење, како би се додатно промовише развој производње калуп.

35 локалних калуп изазов и прилика

У овом тренутку у Кини калуп индустрија углавном концентрисана у области средњег и ниског, калуп технологија је низак, низак додатне вредности, делом велике прецизности калуп такође зависи од увоза, домаћа производња у разним областима за јачање интеграције. Све у свему, 35, је изазов и прилика тржишта Кине да умре.

Страног капитала калуп бренд изазови остају. У Кини калуп индустрија лице притиском конкуренције углавном у развијеним земљама технолошка предност и предност цена за земље у развоју, треба да знате, развоја и напретка земаља југоисточне Азије и источне Европе индустријске калупе, не само кинески, у последњих година, индустријски калуп развоја ускоро, своју цену предност је очигледно у калуп, који мало Мери поткопали Кине калуп индустрији је увијек била трошка и цене предност. Поред тога, Јапан и Јужна Кореја на тржишту врхунских на снагу западне Европе у Кини калуп индустрији изазови огроман.

Калуп производње и повећање потражње на тржишту. Са кинеског дванаест и пет планирање и имплементацију, као и развој нових стратешких индустрија политике, регионалних развојних планова и политике да би обновио опрему прерађивачке индустрије ће пружити нови раст тачка за индустрију калуп. Производња трансфер у Кину са развијеним земљама, у Кини калуп индустрије, ушли у нове рунде развојна шанса. Луо Баихуи сматра да је добити јачи за унапређивање индустрије у Кини калуп, повећање локалне технолошких иновација главни приоритет, усавршен техничких резерви; друго , је користећи 35 индустрије у Кини је економски грађевинских и промовисање индустријске конкурентности и остварили бољи резултати у продаји.