Индустријски експерти, виши инжењера Фанг Xианг: Yангзхоу 3Д прва особа

Знак карте

Рођен у јануару 1956, Yангзхоу град калуп Удружење за технологију, Јиангсу провинције, у Кини калуп индустрије чланови Удружења стручњака групе. У 2011 години, први увођења штампања 3Д технологија у Yангзхоу. Служио као замјеник, масиноводја фабрике пластике у граду Yангзхоу; Попрскај производи старији потпредседник и генерални директор Yангзхоу; XИ ' је коју објављује шангајски Универзитет научно -технолошког парка Yангзхоу директор истраживања и другог особља.

Никада није отишао на колеџ, постали експерти у индустрији калуп, упутио први алуминијума аеросола могу линија за производњу техничке конверзије.

Ксианг Фанг, рођен у Yангзхоу "придобили експерата", пре две године, у XИ на коју објављује шангајски Универзитет први изложеност 3Д принтер, са неколико деценија излагања да обликује индустрија осетљив, зна тај 3Д принтинг технологије епохални технолошких иновација, а има широку тржиште изгледе. У његовим напорима, Yангзхоу увођења штампања 3Д технологији, по први пут.

Цесто у калуп индустрији деценијама, док се не препознајете 3Д штампе, види схватио је да ова технологија ће бити значајне технолошке иновације, не само широку тржиште изгледе, ће облик екосистем у индустрији. Стога, у његовим напорима истраживања, Yангзхоу увођења штампања 3Д технологији, по први пут.

Ксианг Фанг увек имам једну жељу: Надам се да то овај индустрализација напредне производне технологије. Да бисте користили ову технологију напоље, Фанг Xианг, увела његов тим увођење корпоративне локације.

20 . јула 2012, ове новине са у Yангзхоу производњи пробао 'брзом прототипске', испод наслова, Yангзхоу, да грађани по први пут је открио мистерију о 3Д технологији за израду фотографија.

Фанг Ксианг је рекао новинарима, након новина извештајима, групно након групне пословне власника да посети XИ ' за коју објављује шангајски Универзитет научно -технолошког парка од Yангзхоу. Од за напредне технологије производње и они показују велико интересовање, такође освојивши наредбе.

"Један највећи наредба из штампе накнаду од ' 7000 јуана, налоге за највеће потекла из ауто произвођач делова, користећи 3Д штампања технологију да произведе десетине делове."

Крајем прошле године, "четкицу за зубе индустријске асоцијације, Јиангсу провинције" Оснивачка конференција одржана у хангји, Фанг Ксианг у кладионици да чврсто руководиоци Четкица за зубе је уведен 3Д штампани изворе, методе, предности и резултати, примљене врло добре резултате, "четкицу за зубе регулатор често је ново, стално мења коцка је врло непријатни ствар и 3Д штампања може да се брзо реши."

Због 3Д штампања цена производа се израчунава у грамима, скупо је. Али Ксианг Фанг је признао да све више софистицирана 3Д штампања технологијом, трошкови ће бити под контролом, Yангзхоу 3Д штампања на пролеће ће доћи.