Брза прототипске производње од ињекције калуп болнице мало да поправим индустрије фокус

Резиме : индустрији традиционалним производним стратегија је да први скале, прво је предложио 1980-ог века, цене и квалитета 90, развио се у тржиште реакција на први. У условима међународне производне индустрије и скратити циклус развоја производа и смањења ризика улагања у развој нових производа, постати кључ за пословни опстанак.

Индустрији традиционалним производним стратегија је да први скале, прво је предложио 1980-ог века, цене и квалитета 90, развио се у тржиште реакција на први. У условима међународне производне индустрије и скратити циклус развоја производа и смањења ризика улагања у развој нових производа, постати кључ за пословни опстанак. У последњих неколико година производње продавати стратегију фокусирану шта се дешава од трошкова и квалитета да су главне за пренос и време одзива. Разноврстан творац производа на тржишту је брзо схватити тржишту прилику и један важан гаранција за опстанак, брзу реакцију производње постао је фокус међународна истраживања, резултирало брзим прототипске и брзом алата и брза производња технологија омогућава је напредна средства за предузећа да бисте побољшали своју конкурентност. Технологија се заснива на материјалне кумулативне формирање технологија производње високе технологије, је била, да је производња је XX века на једном револуционарни напредак пољу, могу да умрем производње ињекцију и притисак калуп, и печаћење умри, разне прецизност и комплексан калуп, тренутно има широку лепезу апликација Yу ауто, и авијације простора, и брод, и апарати, индустријски дизајн и медицине, зграде, занати, прави и и играчка за децу , поља, и са овим је технологија сама по себи, константно развоја и савршено, домет апликације ће константно проширење широк.

У производњи у аутоиндустрији, кућних апарата, обликујем формирање сегмената на броју 50% ~ 70% производње посла. Калуп производње ограничене Кина ауто и апарати, и светло, развој индустрије уско грло и кључ, са брзо формирање хардверске и софтверске опреме и брзо формирање материјал константно развоја и савршено, брз прототип комада снагу и прецизност се стално побољшавање, брзо формирање технологија има постепено да детаљније да брзо калуп производње поље, на основу брзо формирање методу производње разне једноставне економске брзо калуп је постао РП &амп; М примену вруће проблем.