Селективно ласер синтеринг етерична патенте ће ускоро истећи: 3Д штампања прах тржишту достигла 4,1 милијарди

Преглед : заснован на селективан ласер синтеринг штампе у праху материјала (СЛС) истиче кључне патенте, а напредак у технологију, развој новог производа, стимуланс, глобално тржиште за 3Д штампања прах нас 636.9 милиона долара у продаји у року од пет година, што је еквивалентно око 4,1 милијарде.

ОФwеек ласер нето вести: недавно, показује недавни извештај тржишту, на основу селективно ласерско Синтеровање праха материјала штампања (СЛС) кључних патената истећи, а напредак у технологију, развој новог производа, стимуланс, глобално тржиште за 3Д штампања прах нас 636.9 милиона долара у продаји у року од пет година, што је еквивалентно око 4,1 милијарде од 2015 2020 године, сложене раст стопе од 24.4%.

-Д штампање извештаја такође открива будућност прах материјала од главне области апликације је аеродинамика и војној индустрији, за потребе ове две индустрије на броју једна трећина Укупна тржишна потражња. Последњих година, има све више користе у млазни мотори у 3Д штампани дијелове. Не тако давно, Аеројет Роцкетдyне компанија добила је Сједињене Државе простор агенција (НАСА) 1.62 милијарде долара 3Д мотор, што у потпуности показује велики потенцијал овог тржишта. Осим тога, 3Д штампања прах се углавном користи у аутоиндустрији, медицински, многи аутом творци су коришћене за прототипске и калуп производња металне прашкастих материјала, као што је коришћење 3Д штампања технологију од БМW-а је по 25 година. Поред тога медицински зубни, специјално имплантати и медицинске опреме показује јаку треба.

Осим тога, 3Д штампања прах метални прах заузима је највећи. Глобални 3Д штампање и дистрибуцију од пудријере, је и даље највеће тржиште у Северној Америци, Асиа-Пацифик други. У извештају је такође навео број тржишта 3Д штампања прах у најможнијих светских компанија, укључујући: Сандвик материјали технологија (Шведска), ГКН Хоеганаес корпорација (Сједињене Државе), тесар технологија корпорација (Сједињене Државе), ЛПW технологија Д.о.о. (Уједињено Краљевство), Арцам АБ (Шведска) и Ерастеел Клостер АБ (Шведска), итд.