2016 -Кина међународни индустрија сајам/металопрерађивачке и ЦНЦ алата показати

2016 -Кина међународни индустрија фер

Металопрерађивачке и ЦНЦ машине алатке за емисију

Алатних машина, лим и обраду цев, калуп и алатке међународних догађаја

Времена: Новембра 2016 1-5-ог

Стадион: Национални изложбени центар (Схангхаи)

Квадратура: 60 000 квадратних метара

Спонзор: национални развој и реформу комисија министарства трговине, министарство, Министарство за науку и технологију, кинески академија наука, је кинески академија за инжењеринг, ЦЦПИТ, Схангхаи општинских народну владу

Организатор: Схангхаи истоку најбоље лансхенг међународну трговину услуге (Холдингс) Лтд

Индустрији 18 Кина Међународни сајам металопрерађивачке и ЦНЦ машине алатке за емисију (МWЦС) ће узети одржан је у новембру 2016 1-5-ог у Националном центру изложба (Схангхаи). Овај Еxпо ће премашити 230,000 квадратних метара изложбеном простору, посетиоци више од 140 000 посетилаца, изложбе, Кина поново највећа, излаже највиши ниво индустрија фер.

ЦНЦ машина алатку и металопрерађивачке показати (МWЦС) као језгро Кини индустрији Еxпо изложбе, изложбеном простору од скоро 80 000 квадратних метара, више од 600 излагача. МWЦС2016 ће бити одржани на основу њихове карактеристике, фокусирајући се на дистрибуција метал-машине алате, металне формирање машине, тест и мерна опрема, алат и 3Д штампања су пет области, додатно пажњу на основне производње, даље јачање специјални врхунски ЦНЦ машинама алаткама и области интелигентна производња, је инсистирао да излаже квалитетне опреме ЦНЦ направљено у Кини да до 2025 године, за изградњу платформе врхунски обраду метала.

Изложба метала-резање алатних машина

НЦ машина и МЕТАЛУРШКИ изложба (МWЦС) изложбеном простору 80 000 квадратних метара, изложба ентерприсе је очекује више од 600 кући, показати разних машина и сродни производи више од хиљаде, покрива има центар за обраду, и кола, глодање и досадан, милиона и брзина обраде, и тешке машине, и електрични обраду, и беттега машина, и метални 3Д отисак, и НЦ систем и број експлицитне уређај , и делови машина и пратећом опремом, и абразивни метеријала, и алатку за инвентар и тест мерна опрема, категорије. Окупља Yамазаки Мазак, хас, Qин цхуан, Схенyанг, Кунмингу алата, на северу, Францис ИИ, Схангхаи, Далијана гуангyанг, Wенцхуан и многих других познатих произвођача алатних машина, као и из Немачке, Италије, Турске, и Јапан и и на Тајвану павиљону у националним и регионалним групама, као што је на изложби.

Домаћин интеграције ресурса, организација механизације моторних возила и делови, опрема врхунске електронске комуникације, производња, алата, ваздухопловство, одбрана, бродоградња, раил транспорт, медицинске опреме, више од више од 20 кључних области професионалних купаца који су присуствовали догађају. Изложба је одржана у исто време "специјални форума за врхунске ЦНЦ машинама алаткама и основна производна опрема", "увећали иновација Уније којима се регулишу кинеских аутомобила производна опрема", "метална резање Форум" и број професионалних активности, тако да Излагачи и професионални посетиоци могу боље интеракцију, први пут за индустријске информације, ефикасно побољшати изложба приход.