Фокусирати на лим печаћење Аутоматска опрема обрнути развој ‖ брзина технологија

На сајму индустријске Хановер 2013, "индустрија 4.0" концепт од стране Њемачке "индустријски 4.0 група". Од тада, овај концепт је био дубоко убацили су језгро интелигентног Аутоматизација индустрије, вештачка интензивне производње не могу испунити пре модерне ентерприсе, високо је одлазило и ниска ефикасност, материјални отпад, предузећа суочавају се мањак од рада и регрутовање потешкоће такође су проблеми. Ефикасност производње као произвођачка компанија ће прво размотрити то питање, приморавање предузећа да обнови и модернизацији опреме, побољшати аутоматизацију опреме, чиме би смањење трошкова рада. Аппле производа у највећи кинески извођач радова Фокскон старт у 2010 планира да представи интелигентне роботе у 2013-2015 две године показало се да је ефикасна, уместо тога смањена 50%, ефикасност. У индустрији маркица, више манипулатор за вицу, три-у-један за транспорт, за транспорт два у један тањир, серво механизам за транспорт, прецизност и тешке тањир звука машина, тешке материјале, као што је опрема је од суштинског значаја за подршку за аутоматску производњу опреме, они могу знатно побољшање продуктивности, смањења трошкова рада и стопи несрећа.

Кунсхан брзина механичке науке и технологије Цо Д.о.о. је почела са радом 2004 године, раније познат као Тајван искусни новинари ударац за транспорт произвођача, специјализована за аутоматизацију серије новинаре која окружује целу биљку опрему, независна истраживања и развој, производња, продаја и сервис у једном. Наше производе је распрострањена у апарата за домаћинство, намештај, ауто делова, металне, печаћење, електронски, електро, комуникације, авијације и друга поља, практична да обезбеде клијентима за ударање квалитетна рјешења за сигурно освојити пријатеље 12 година. Такође помоћ малим и средњим предузећима у транзицији успешно аутоматизовање обарања производње помагати домаће индустрије, који води за аутоматизацију Имплементирај предузећа. 2013 године, предузеће може убрзати пројекат у Цхонгqинг интелигентне машине опрема цо, сарадња са локалним науке и технологије фокусирана на истраживање и развој ауто делова са напоном, високи челични тањир смотане храни нивелацију машина за печаћење (3-у-1 за транспорт) и више веза манипулатор и друге посебне опреме. Дубоко није прилагођена пуном по особинама производа купац, процес производње, побољшати, обрнути новинаре аутоматиком реалних потреба купаца, да боље услуге брзи развој аутомобилске дијелове печаћење индустрије.

У прошлости од 10, већина купаца ће јер фактори трошкова инвестиције опреме изаберите помоћу "материјални оквир + целине равна машина + послати материјалним машина" или "материјал смести равно машина + послати материјалним машина" обрасца за производњу, али користе поена представља Лупајмо линију за печаћење у дебелим одбор материјал, материјални волумен врло лако масовног материјал, материјалне главу у материјал тежак, обично на више људи ручно послао материјал , врло лако повреда људи, врло лако равно бубањ одређен повреда, праћење одржавања користећи по високе, и волумен материјалних потреба провео дуго времена Сханг материјал и у материјал, увелико конзумирања нема купца ефикасне производње времена и како људи раде заједно, у данашњи пораст трошкова рада, значајно повећање трошкова за купца.

У представи, Лупајмо тањир контаљ потрошачи би одабрао да брзина енергетске технологије истраживања и развој за транспорт три-у-један меч прецизност ударати год ударна опреме за аутоматизацију, софистицирана обрада технологија, обради Оптимизација, нагни се управљање, ће знатно смањити и оригинални трошак. Због довод три-у-један је потпуно функционална, високо крутост + увезених серво мотор контрола система Компактне структуре, стабилан је покренут, лак за употребу, цео стан храни прецизност високо носе делове за мање хабања, употреба строј, као што је карактеристика, високо Ергономски.

Овај избор ће моћи да:

1, и сировине отворена, исправка, послати материјал три машина та структура компактан, и на броју простор мали, поједностављени печаћење производни процес, док је Надоградња је равно, и послати материјалним прецизност; 2, и материјални Сханг Тајван ауто постигне аутоматски Сханг материјал, за подршку материјални руку кравата потпуно раван у материјалном притисак главе уређаја постигао материјал за аутоматизацију у материјал, људи на може лако операција машина Тајван, постигнути аутоматизације Сханг материјала је отворена, увелико спаси људски губитак; 3, и материјални руку Хидраулични/пнеуматски притисак везати блок материјалне руку, из у суштини решења има дебеле одбор волумен материјала масовног материјалне проблем 4, храњење молд звука машина главу са шрафом укидање функција, да се тестирање, отклањање грешака је врло једноставан. 5, колица, полица, нивелисање јачине звука, храњење могућности да контролише све у независну контролу машину, лако управља, висок степен аутоматизације. 6, опремљен централно подмазивање систем, три-у-један за транспорт делова, делови могу бити централизована и ефикасно подмазивање, одржавање је једноставно, стопа неуспеха је веома низак. 7, може бити аутоматски праћеној материјал храњење машина синхронизована са поенту.

У овом тренутку је брзина истраживања и развој за транспорт НЦ серво је била постепено замене механичке свитак точак за транспорт тржишног удјела, је у широкој употреби у високу прецизност прогресивне печаћење, печаћење купаца, користећи однос је достигао више од 40%.

1, прецизност НЦ серво за транспорт помоћу потпуног скупа Јапану увести систем контроле (Митсубисхи ПЛЦ, Панасониц серво мотор и диск), стабилне перформансе, високу прецизност феед.

2, лако управља, висок степен аутоматизације. Традиционално је послао материјал машина скуп или промена корак од Схи су потребе кроз регулације ексцентрични да постигне диск, за ексцентрични диск учитани у ударац излазна оса локација, регулација је променљива а не дозирања Лимитед, а НЦ серво је послао материјалне машина на корак од могу кроз тоуцхсцреен унет начин постигне, једноставно згодно и постављање опсега широк, можете од 0-9999.99 мм , надоградња је послао материјалну машина за коришћење опсега, док је Надоградња је ефективно радно време, пусти правог купца у минимум инвестиција од премиса Xиа постигнутих бенефиција увећавање.

Та два прелаза је своје релативне предности точак за транспорт, и због тога, то постепено замењује довод Ролер, новинаре храњење избор постао купце.

Наставак операције, одржив сервис, расте са купцима у сваком од наша потјера за константу протока способан!