Металних делова 3Д штампања: 4.0 индустријске иновације покрет

Преглед: 3Д штампања је прерасло нову технологију развио се постепено у конвенционалних технологија, многе компаније да препознати и прихватити да ова технологија доноси трошак и производне ефикасности. Индустрија прогнозе до 2017, глобалном тржишту за 3Д штампу донеће огроман раст у испорука и продаја, сложеној годишњој стопи раста биће 59% и 29% односно.

ОФwеек ласер нето вести: последњих година, 3Д индустрији штампања ничу рапидно растао, овај експлозивни раст трендове због пажњу широм света и промоцију. У међувремену, са развојем ласери, компјутер и машинство технологија ЦАД/ЦАМ, метални делови ласерски адитив производње технологија у ласерској технологији облоге и брзом прототипске технологије се појавио, брзо је постало 3Д штампања у пољу један од најнапреднијих технологија производње за будућност. Индустријски експерти мисле да да, метални делови индустријске 4.0 3Д штампања технологија ће, како се очекује, донесе о реформском покрету.

3Д штампања ПК традиционалне слободе дизајн ивице

Под притиском капитала и технологија, 3Д штампања нове апликације појаве, није претерано рећи, 3Д штампања је нову технологију развио се постепено у конвенционалних технологија, многе компаније да препознати и прихватити да ова технологија доноси трошак и производне ефикасности. Индустрија прогнозе до 2017, глобалном тржишту за 3Д штампу донеће огроман раст у испорука и продаја, сложеној годишњој стопи раста биће 59% и 29% односно.

Паралелно са брзим тржишта развој, 3Д штампања технологија више дубоко мења традиционалним производним индустрији. Традиционални дизајн због механички делови су ограничени на производне процесе, као што су пуни глодање, маштање, брушење, заваривање и кастинг за постизање слободе дизајна. Са повећаним материјал у производњи технологије (3Д принт) развоја, посебно директно производња металних делова повећане материјала у производњи технологије у прецизност и поузданост, аспекте напредак, прецизност формирање технологије можете сложене металне компоненте решења тешко обраде и циклус дуг и трошак високу технологију проблем, можете обраду традиционалним производним метода могу Обрада сложених метални делови, постигао има интеграцију материјал-структура-функција дизајна и производње. Развој 3Д штампања технологија, неминовно доводи до промене у дизајну ЦАД модела омогућавају да бесплатан дизајн и функција дизајн машинских делова.