НПЕ2015 : Баријеру паковање за технологију Леапис извештаји

Индустрији пластике "Свети Грал": јасно укупан пакет ће заменити Бризгању металне амбалаже, на пример, од преко 1 милијарде лименки по године тржиште је.

На 2015НПЕ ревији, видећете да долази у наше животе.

Пластика мозе да направи боље

Милацрон (Кабина број: W2703) изложило је Клеар хране конзерви, помаже да се поштује храну у облику лонца.

"Изненађење је да амбалажу не утиче на Глос храну", рекао је Милацрон за убризгавање за укупни ласаиербеинеите, директор продаје и маркетинга.

Пре 10 месеци, Немачка Интерпацк изложби, Милацрон Клеар има емисију узорке и на НПЕ, биће одржан први Милацрон Клеар сајмова. Бенет је рекла: "о Клеар, смо изложени комплетном линијом за производњу, сада компанија у успостављању баријера унутар контејнера приказа.

Овај ред 280 тона, погледај га сила убризгавања калуповање машине, 4-шупљине калуп производи Клеар може да покрене циклус мање од 8 секунди. Хладно радећи умре СтацкТецк системи ограничен. Компанија средње-група и Мастерс је произвођач секси тркачица и ДМЕ калуп и компонента добављача.

Уредника закључка "пластика паковање уместо традиционалне амбалаже индустрија је врућа тема у 2015 године године у ново уместо традиционалног процес сударају ће се суочити тврд? у овом НПЕ2015 емисију ће бити објављена, један по један. Произвођача смоле, машине, хемикалије, адитива, калуп, калуп и дизајн софтвера, прилагођено обликовање могућностима у областима као што је добављач ће се састати у Орландо Оранге округа конгресном центру на 23 марта, очекује се да укупно око 2000, 40% у односу на територију Сједињених Држава. На НПЕ2015, сазнаћете о нових технологија у индустрији, као и могућности за комуникацију са компанијама и експерти у различитим пољима.