Пластичне убрзано прототипске технологије: Лоw Цост високу прецизност и доброг квалитета

"Кинеске пластике машинерију мрежна технологија" у последњих неколико деценија раније, тамо је нема апарат болнице мало да поправим пута, сви производи су израдјене на руку, захтевни, и калуп распрострањени ових дана, за производњу производа дуг као прво правио калуп, други могу брзо завршити у великим количинама.

Брза прототипске производњи технологије за скоро 20 година од велики напредак, али само неки практични део је правио способност да су прави да њихове снаге. Стога , истраживања нагласак брзом прототипске технологије технологијом и опремом за истраживање и развој, пуни метални калуп направљен Xиао 12. у поређењу са традиционалним калуп производњи технологије, брз алата на основу убрзано прототипске производње производни циклус и трошкови производње су знатно мањи, посебно за мале серије пробне производње предности и виталност. ЛОМ прототип брзог прототипске технологија, у комбинацији са силиконским гуменим и прецизне технологије кастинг трансформације, на основу развоја технологије брзе производње на бази цинка легура пластични калуп и примењујући технологија производње ауто абажуром калуп.

Цинк основни легура пластични калуп производња руту од Пластични производи компјутерски 3Д дизајн од легура цинка-битне умре процеса производње.

Прототипови и прототип силиконске гумене ноге калуп за развој Пластични производи у Хуазхонг универзитета науке и ХРП-3 танак материјал каширане производње (ЛОМ) на брзом прототипске производње машина. Прво , користите Про-Е лек 3Д дизајн или софтверских производа, а затим исечак дуж висина генерисане хијерархијских дискретни нивоа информације, унесите у масини убрзано прототипске. Масине за ЛОМ према омеђена резања папир премазан вруће отапање лепка, жестоке ролера. налепите слој по слој, напокон уклањања отпада и папира прототип производа након што су обрађена. У поређењу са другим брзим прототипске методе, ЛОМ прототип формирање брзина, ниске цене, високом димензионалном тачношћу и површински квалитет након третмана.

Закључак : ЛОМ прототип у комбинацији са брзом прецизност кастинг технологију пластични калуп праве технологије, су идеални за брзу производњу пробног Малосеријска производња и узорак сегмената, може се употребити замијенити појединачне оштећених делова производа, као што су хлад пре него што аутомобил прави овај чланак сусрет у аутоиндустрији поправка сектор треба, чувања времена и ресурса. Али ова технологија погодна је за прецизност формирање умиру за добро делова пластике, треба да се комбинује са другим методама, као што је машинска обрада производњу.

Тржишна потражња за производе, произведене у будућности ће бити брз, Разноврсна, малим количинама развој трендова, заснован на брзом прототипске технологија, у комбинацији са брзом производне технологије пластични калуп основни легура цинка ће имати огроман потенцијал, има широку тржиште изгледе.