Прецизност болнице мало да поправим резервних делова за пластичне ињекције калупе

Основни подаци

Модел НО.:5569Заштитни знак: Гемте
Спецификација : СГСПорекло : Схензхен, Кина
ХС код: 8480410090

Техничке карактеристике
Резервних делова пластике Бризгању
1 . пуно дизајна
2 . цена фабрика
3 . Цлиентанд #39; с дизајн доступан

Опис производа:
Све врсте резервних делова пластике Бризгању са било који материјал
1 . Величина: Према цртежу.
2 . сви моземо
3 . паковање: Стандардни извоз картон са паллетизед или као Ваш захтјев
4 . третман: као клијенти потребне
5 . површина: разнолико као што је слика високе одбио познати, прскање, анодизинг, ЕДМ андамп; Високо за нокте, Цхромиц/никл платинасте, хром, пиштољ-каросерију има, прозиран или Транслуцент, Четкица, гумени сликати, љмирглања и сл.
6 . трговинске услове: ФОБ Љангај и ово ће бити згодно за вас да бисте увезли из нас.
7 . плаћања: Т/Т, Wестерн Унион,
8 . узорак времена циклуса: у року од 7 дана.
9 . испорука времена: 7-радним даном на основу су добре
10 . узорак налога прихватљиво.

Профил компаније:

Наша компанија је основана 1998 године, интегрисање Рандамп; Д и продају. Захвата површину од 6, 000сqм. Са искуством обилни и марљиви и марљиви особљем, Ухватит ћемо разне услове из различитих врста купаца. Трудимо се најбоље да вам служе и наде постати један од ваших пријатеља и пословних партнера.

Услуга : Наша компанија има један тим искусних инжењера техничке смо и можете дизајнирати калупи и маљинске опрема налазимо најбоља решења за ваш пројекат. Чланове нашег тима можете учинити све контроле квалитета плана за сваку испоруку. И ми имамо купца за сервис особље са енглеског говорних способности да преведем цустомерсанд #39; потребе да кинеске инжењера.

Тим : Наш тим је пун младалаиког гнева, Сет, инжењеринг одељење дизајн одељење, одељење за набавке, сектор продаје, министарство финансија и великог обима производње радионица. Наш слоган је андqуот; квалитет је први, купац први пут! андqуот;

Партнер : Са 13 година развоја, Гемте компанија је уложила у неколико творница да би помогла својим предузећима за смањење трошкова производње и учинити твој цењени компаније конкурентнијим. Смо топло добродошлицу новим распитује из предузећа широм света. Наши производи су извезени у више од 20 земаља и региона, као што су Јапан, УСА, Канада, Немачка, ЕУ, и југоисточној Азији. Гемте обећава да цитирам веома повољној цени и најбоља услуга у року од 24 сата од добијања твоја истрага.

Опис производа